Sneakpreview Nieuwe Overslagkraan 350 MH Blue Atlas bij Jansen Metaalrecycling Coevorden

geplaatst in: Ontwikkeling | 0

Met trots kondigen wij aan dat Jansen Metaalrecycling Coevorden in september een nieuwe overslagkraan in gebruik zal nemen. De 350 MH Blue Atlas kraan zal onze capaciteit en efficiëntie aanzienlijk verhogen. Deze kraan wordt geleverd door Kemp Groep.

Kenmerken van de Atlas 350 MH Overslagkraan vind je op de website van Kemp Groep.

Veelzijdigheid in Recycling en Afvalverwerking

De Atlas 350 MH is een veelzijdige machine die geschikt is voor diverse toepassingen binnen de recycling- en afvalverwerkingsindustrie. Hij kan worden uitgerust met verschillende grijpers, zoals een poliepgrijper of een 2-schalen grijper, waardoor hij ideaal is voor het sorteren en verplaatsen van recyclebaar materiaal en afval.

Efficiënt Vullen van Containers en Trechters

Deze kraan is ontworpen om containers en trechters efficiënt te vullen, wat onze logistieke processen aanzienlijk versnelt.

Veiligheid en Comfort

De 350 MH is uitgerust met moderne veiligheidsvoorzieningen, waaronder camera’s aan de rechter- en achterzijde van de machine. Daarnaast biedt hij een comfortabele werkplek voor de machinist, met een geavanceerd airconditioningsysteem en een geluidsarme cabine.

Aanpasbaarheid

De kraan kan volledig worden aangepast aan specifieke behoeften, met opties zoals verschillende torenverhogingen, lift- of variocabines, en andere aanpassingen.

De nieuwe kraan wordt medio september geleverd. Houd onze website in de gaten voor verdere updates! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.